MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE “KADIN VE AİLE” KİTABI ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜNE TAKDİM EDİLDİ
22.11.2021

18 Kasım 2021 tarihinde Üniversitemiz öğretim üyelerinin katkılarıyla hazırlanan, editörlüğü Fatma Bacı Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Nur Çetin ve Merkez Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Emine Şener tarafından yapılan “Kadın ve Aile” kitabı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya takdim edildi. Ayrıca kitabın arka kapağında da yer alan sunuş yazıları için teşekkür eden Prof. Dr. Nur Çetin, kitabın milli ve dini değerler odağında kaleme alındığına, kadın ve aileyi ilgilendiren tüm konuları bir eser içinde ele alma özelliğine sahip olduğuna dikkat çektiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, “Kadın ve Aile” kitabı başta olmak üzere Fatma Bacı Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin faaliyetlerinin Kırşehir ve ülkemiz kadınlarının eğitimi ve gelişmelerine katkı sağlayacağından emin olduklarını ve Üniversite yönetimi olarak kadını güçlendirme ve aileyi sağlamlaştırma çalışmalarını önemsediklerini ve her zaman destek vereceklerini ifade ettiler.