Kadın Akademisi Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti
8.7.2021

Fatma Bacı Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, 8 Mart 2021 ve 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlenen ilk uzun soluklu eğitim programı olan “Kadın Akademisi” ilk mezunlarını verdi.

Kadın Akademisi Mezuniyet Töreni 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü, Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda gerçekleşmiş olup; törene Sayın Kırşehir Valimiz İbrahim AKIN’ın değerli eşleri, aynı zamanda Fatma Bacı Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu Başkanı Saliha AKIN, Belediye Başkan Yardımcısı Osman UÇAR ve Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Kurt katıldılar.

Törende Fatma Bacı Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nur ÇETİN, konuklara, katılımcılara ve ailelerine hitap ederek, Kadın Akademisi’nin amaçladığı memnuniyet düzeyine ulaştığını, katılımcıların eğitimlerden faydalandığını ve bu memnuniyetlerini dile getirdiklerini aktardı. Katılımcılardan bazılarının eğitime ilişkin ifadelerini paylaşan Prof. Dr. Nur ÇETİN, Kadın Akademisi’nin eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini vurguladı.

Prof. Dr. Nur ÇETİN’in konuşmalarının ardından, konuşmasını yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa KURT, Kadın Akademisi’ne gönüllü akademik katkı sağlayan üniversitemiz öğretim üyelerine ve teknik destek sağlayan üniversitemiz personeline teşekkür ederek, onlara teşekkür belgelerini takdim etti.

Kadın Akademisi’nde süreç sonunda yapılan değerlendirme sınavında başarılı olan ve mezuniyet programına katılım sağlayabilen otuz katılımcıya katılım belgeleri sahnede, Fatma Bacı Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu Başkanı Saliha AKIN, Belediye Başkan Yardımcısı Osman UÇAR, Fatma Bacı Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nur ÇETİN; gönüllü eğitimciler Prof. Dr. Ayfer ŞAHİN, Doç. Dr. Emine ŞENER, Dr. Öğr. Üyesi Suzan YILDIRIM ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül TURAN tarafından takdim edildi.

Katılımcıların coşkulu anlar yaşadığı kep atma töreni ve toplu aile fotoğraf çekimi ile son buldu.