Merkezimizin, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü İle İşbirliği Çalışmaları Devam Ediyor
26.10.2021

Üniversitemiz ile Kırşehir Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü arasında FABKAM özelinde imzalanan “Kırşehir İli Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kurumsal İşbirliği Protokolü” kapsamında İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, Merkez Müdürümüz Prof. Nur Çetin’i ziyaret ettiler. Görüşmede, 25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Mücadele günü dolayısıyla “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı” kapsamında gerçekleştirilecek olan Kırşehir ölçeğinde kadına karşı şiddetin önlenmesi amacıyla çözüm önerilerinin tartışılacağı çalıştay ve detayları üzerine konuşuldu. Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından koordine edilecek çalıştayın ev sahipliğini Üniversitemiz üstlenecek ve çalıştaya akademik destek verecek olan merkezimiz sürecin planlanmasında etkin rol oynayacaktır. Görüşmede kadın ve ailenin güçlendirilmesi noktasında her zaman destek olacaklarını bildiren Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Çetin ayrıca 25 Kasım 2021 tarihinde FABKAM ve Türk Kadın Akademisyenler Birliği İşbirliği ile gerçekleştirilecek olan “Tarihte İz Bırakan Kadınlarımız Sempozyumu” hakkında İl Müdür Vekili Abdullah Kömürcüoğlu’nu bilgilendirdi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.